Titles:
En annorlunda jul
(Ulf Esborn – Sara Bergqvist – Anneli Heed)
 

En annorlunda jul

Den här julen blir långt ifrån någon vanlig jul. Många av oss kommer inte att få träffa våra nära och kära och många kommer att få sitta ensamma hemma i år. Det är om den här annorlunda julen Farmor & Lillan sjunger om i ”En annorlunda jul” som släpps 6 november.

”En annorlunda jul” skrevs i september, på Costa Tropical Music Camp i södra Spanien, under en period med tillfälligt lättade Corona-restriktioner. Dagen då låtskrivarteamet åkte därifrån skärptes de igen. 

– Alla berördes när vi gjorde låten. Sångerskorna, musikförläggaren och skivbolagsdirektören. Så också de som fick lyssna när vi höll på att skapa den. Jag har nog aldrig varit med om att en låt berört så här starkt förut, säger Ulf Esborn som skrivit låten tillsammans med Sara Bergqvist och Anneli Heed.

– Jag tror att det här är en julsång som kommer att ligga många varmt om hjärtat och som väldigt många kommer att känna igen sig i och bli berörda av, tror vi…, säger Anneli Heed.

En annorlunda jul finns tillgänglig på Spotify och samtliga digitala kanaler, förlaget heter JJ Music och sången ges ut av skivbolaget Roaddust Records. Sjunger gör Farmor & Lillan! 

 
 
 

Label: Roaddust Records
Distribution:
 The Orchard

Released: 6th November 2020
Arranged, Produced & Mixed and recorded: Ulf Esborn i Hit Hall Studios, Alingsås