Titles:

Från Ovan
(Staffan Lindfors)
Start Klart Music

Ett Enskilt Rum På Sabbatsberg *
(John Holm)
Multitone Musikförlag AB
 
Härlig Är Jorden* – release 15/5 2020
(Thomas Engström)
Manus
 
What A Wonderful World * – release 15/5 2020
(George Weiss – Robert Thiele)
Abilene-Music Inc / Concorde Sounds / Concorde Music Scandinavia / Quartet Music / BMG Bumblebee / BMG Rights Management /SCandinavia) AB / The Times Square Music Publications Company / Alley Music Corp / Trio Music Company / Artemis Muziekuitgeverij B V / Warner Chappel Music Scand AB

Joshua af Saga

Label: Roaddust Records

Distribution:
 Orchard

Release: April 2020

Arranged, produced and mixed:
Stefan Kardebratt och Bertil Broddéus & Niklas Persson*

Mastered: by Uffe Börjesson at Earhear, Stockholm Sweden (earhear.net)

Manager says…
 
It is with great excitement we look forward to the Christian singer Joshua af Saga’s Christian debut album ”Peace Of Mind”. We were not quite in agreement with him how the launch of the album later on would take place. Making some form of promotional concerts was completely out of the question, but he has announced that he will do a number of church concerts in the autumn of 2020 in conjunction with the albumrelease – then with a couple of members from his band Siberian Khatru from the ”Living In The Past” album – performing Christian songs.
 
”Merlin” Woodwise
Director Roaddust Records
 
 
Joshua berättar…
 
Känns bra att äntligen fått börja att arbeta med min kristna soloplatta ”Peace Of Mind” som illustrerar den totala vändningen i mitt liv efter att ha mött Gud. Första låten jag tänkte mig till skivan i ett tidigt skede var ”Från Ovan””. Komponerad av vännen Staffan Lindfors, folkmusiker och även medlem i den oerhört kompetenta sättningen Östen Med Resten. Jag är så stolt Staffan att fått ta del och ditt tillstånd att fått spela in låten. Video följer med.
 
Med detta album väljer jag att ”följa korset och lämna världen” – med detta sagt att jag har valt att umgås med så få människor som möjligt och bara dem som står utanför detta med att sprida bitterhet och upptar folks syre. Jag har sökt och fått ”Peace In Mind” av vår Herre och skall följa hans vägar för att bevara detta. Därav också döpt min platta efter detta. Folk dör av bitterhet och hat. Sätt istället ditt öra nära din själ och lyssna noggrant. -Säg mig vad skall du göra med ditt enda och så oerhört viktiga liv? En bitter person har/får inga vänner och åtnjuts inte någon sympati.
 
I mars 2017 så avslutade jag i princip mitt över fyrtiofemåriga liv i musikbranschen då min inre röst sa att jag hade fått nog. Samtidigt fick jag ett samtal från Gud, ja inte fysiskt men han kom till mig i en monolog som var så stark och bekräftade bara för mig vad jag själv beslutat – släpp ditt gamla liv och börja om. Det fanns sådan kraft i detta att samma vecka kontaktade jag samtliga artister och bolag jag hade delaktighet i och berättad att jag måste avveckla allt samarbete  – nu – och allt måste vara klart senast vid kommande årsskifte. 
 
Jag har under alla mina år varit oerhört privilegierad och fått arbeta, turnera och på olika sätt fått deltaga i arbete med artister som Brothers Jones (US), London Symphony Orchestra – Classic Rockproject (UK), The Hollies (UK), Joe Fagin (UK) bara för att nämna några av flera hundra.
 
Jag tog ett sabbatsår – och har fortfarande – där jag passade på att göra saker jag drömt om i alla år och inte hunnit med. Ett av dessa saker var att förverkliga tankarna om att äntligen få släppa ut musik personligen vilket nu då är förverkligat. Det andra var att hitta ”Peace Of Mind” och få den djupt rotad. Detta är också till en stor del förverkligat men krävdes mer än någonting annat och måste pågå hela tiden. Jag har egentligen helt stängt av världen och umgås bara med några få som ger mig någonting tillbaks – från hjärtat – ”följa korset och lämna världen”.
 
Jag har på så många sätt varit åskådare till vad bitterhet och hat kan göra med människor – dom har blivit små små individer, ja ynkliga helt enkelt. Detta är tragiskt då de flesta av dom är oerhört kompetenta på det dom sysslar med. Tänk om de istället spenderade lika mycket tid på detta. Det är dessa jag ber för – att de kan hitta tillbaks, söka ro i själen och utvecklas i sin talang/yrke. Med ro i själen blir du så stark och kan vara en god människa. Bitterhet föder ensamhet och oftast upptäcker dessa individer detta alldeles försent.
 
Personligen – sedan jag blev troende fullt ut – i mars 2017 – så följer jag Tio Guds bud. Så enkelt och inga konstigheter.  -Du skall icke stjäla säger ett av buden. Hur svårt kan det va? Tänk om alla i världen bara kunde följa detta enda av Tio Guds bud – What A Wonderful World.
 
”Att älska dig själv just nu – precis som du är – det är att ge dig själv himmelen”
 
Jag ber varje dag och i huvudsak om – att få ha ro i själen. Du blir vanligtvis så stark att du får kraft och tid att hjälpa dina medmänniskor –  vara en go´ kille/tjej helt enkelt.
Det är bara detta Gud vill…
 
…and by the way – hope you like my music as well – God bless!